Fri frakt och fri retur! Betala med Klarna.

Hemligheten bakom en äkta Lectus

Att sova i en Lectus är en upplevelse du förtjänar att uppleva. Men vad är egentligen hemligheten bakom våra sängar?

Tillverkad av Andreas och David i Köping.

Våra sängbyggare vet hur man bygger en riktig säng. I Köping tillverkas varje Lectus för hand av pocketfjädrar från Herrljunga och sängramar från Munktorp. Andreas och Davids erfarna ögon ser till att varje säng som lämnar fabriken håller Lectus-kvalitet. Det tycker vi känns tryggt. Svensktillverkat ska det vara, ja eller snarare Köpingtillverkat tycker vi.

Material som låter din kropp andas

För oss på Lectus har innovation alltid slagit tradition. Om man kommer på en ny idé för att göra något bättre, varför hålla fast i traditionella material? Precis som sportkläder låter din kropp andas när du är aktiv, använder vi funktionsmaterial i våra sängar för att ventilera din sängmiljö när du sover. Underbart luftigt och underbart skönt.

En hälsosammare sömn

Vågade vi just säga det där? Ja, det gör vi faktiskt. Kvalster trivs inte lika bra i de luftiga funktionsmaterialen i en Lectussäng som i traditionella naturmaterial. Dessutom har vi sett till att du tvätta bäddmadrassen, kudde och täcke i 60 grader. Vid den temperaturen dör kvalster och du kan sova rent, fräscht och underbart skönt.

Låt alla du älskar sova i din Lectus. Madrass och klädsel går att tvätta.

En riktig säng ska du kunna dela med hela familjen, oavsett om du har småbarn eller kära husdjur. Vi har sett till att du kan tvätta både klädseln på sängen och bäddmadrassen ifall de blir smutsiga och behöver fräschas upp.

Innovativa fjädersystem

Lectus har utvecklat unika fjädersystem som minimerar trycket och fördelar det jämnt på din kropp. Det gör att blodcirkulationen fungerar bättre och du behöver inte röra dig lika mycket när du sover, vilket gör att du kan vara kvar i djupsömn i längre perioder. En djup sömn är grunden för att vakna pigg och utvilad.

Läs mer om våra fjädersystem här

Den som väl provat en Lectus vill inte ha något annat. Någonsin.

En Lectus är en investering som skänkt glädje till många. Det märker vi eftersom så många kontaktar oss för att de blivit rekommenderade av vänner att köpa en Lectus. Många av dem som investerade i våra första sängar kommer också tillbaka när de vill uppgradera till en ny säng. Har man väl provat en Lectus vill man helt enkelt inte ha något annat.

Updating…
  • Du har inga produkter i varukorgen.