Fri frakt och fri retur! Betala med Klarna.

Lectus innovativa pocketsystem

Lectus pocketsystem

Det är något unikt med den följsamma känslan i en Lectus, vilket vi har våra unika fjädersystem att tacka för.

LECTUS POCKETSYSTEM

Lectus sängar består alla av pocketsystem med fjädrar som rör sig oberoende av varandra. I en enklare säng kan du få känslan av att du ligger som i en ”skål” när du sover. När fjädrarna kan röra sig oberoende av varandra följer de istället formen av din kropp och ger stabilitet när du sover.

Oberoende pocketfjädrar minimerar också påverkan av när din partner rör sig i sängen, så att du kan sova djupt och skönt.

Lectus pocketfjädrar är förspända, vilket innebär att trycket som fjädern ger när den trycks ihop lite och när den trycks ihop mycket är snarlikt. Axlar och höfter får i en enklare säng utstå ett hårdare tryck från sängen än andra delar av kroppen, vilket hindrar blodcirkulationen och tvingar kroppen att gå ur djupsömn och röra på sig. I en Lectus fördelas trycket jämnare, blodcirkulationen störs inte i samma utsträckning och du sover djupare.

Lectus Square K-pocket

LECTUS SQUARE K-POCKET

Extra följsam närmast kroppen

Vår egendesignade pocketresår Square K-pocket är skapad för dig som vill ha ergonomisk stabilitet men tycker om att ha en mjuk och följsam känsla närmast kroppen. Genom att fjädrarna varierar i höjd i ett rutmönster blir ytan exceptionellt följsam och avlastande. Square K-pocket ger känslan av en säng som följer kroppens minsta kurva och omfamnar dig.

Square K-pocket hittar du i våra följsamaste sängar:

Ramsängen LECTUS CURVE™
Kontinentalsängen LECTUS IMPRESS™
Ställbara sängen LECTUS MOON™

Square k-pocket Lectus sängar
Lectus Double K-pocket

LECTUS DOUBLE K-POCKET

Upplev två sängar i en med en mjukare och en fastare sida

Double K-pocket är ny teknik framtagen av oss på Lectus. Genom att vi har sammanfogat två resårer med en viss skillnad i hårdhetsgrad i överdelen kan du i lugn och ro hemma prova dig fram till vilken sida du sover bäst på. Köper du till exempel en medium i fasthet får du en bonussida med fastheten medium+, vilket är något fastare. Dessutom ger Double K-pocket en fantastisk känsla av djup i sängen och en avlastning utöver det vanliga.

Double K-pocket hittar du i våra allra exklusivaste sängar:

Ramsängen LECTUS BALANCE™
Kontinentalsängen LECTUS PERFECTION™
Ställbara sängen LECTUS STAR™

Double K-pocket Lectus Sängar
Updating…
  • Du har inga produkter i varukorgen.